TALLER EN BLANC – HAPPENING EN FAMILIA

TALLER EN BLANC  és  una provocació artística i poètica inspirada amb els Happenings dels anys 50.  Amb la nostra proposta convidem a   l’espectador  a viure un procés creatiu i ser  per una estona  l’artista que expressa i es comunica “a través d’un  full en blanc”.

Serà amb les línees i els colors  que els maniquins aniran adquirint  una personalitat concreta deixant enrere la mancança  d’individualitat i la neutralitat que els dona el propi NO COLOR original de l’objecte.  Quan els  participants interactuen amb ells, els canvien de lloc i de posició,  l’espai agafa un caràcter dinàmic i de joc narratiu i teatral. Al finalitzar l’activitat amb els participants podrem contemplar el resultat  i sorprendre’ns al veure com entre els 30  maniquins apareixen un nou sistema de relacions personals i de grups quan han  estat situats a l’atzar.

Un taller  lúdic i  participatiu  amb el que tant els infants com els adults podran gaudir i compartir una experiència artística i  creativa amb un resultat sorprenent i únic.

Tenim  Guia Didàctica per escoles i museus!