am-art

 

La Plataforma am.arT és  fruit  de la Cia. am-arT dedicada a la producció de  teatre familiar. Maria Tintoré, Roger Casas i Jordi Torné inicien  aquest projecte  l’any 2008 per donar veu a les seves inquietuds artístiques i professionals en l’àmbit de l’oci i l’educació.

Actualment la Cia. am-art ha passat a ser Plataforma amarT amb l’objectiu  de  contribuir en l’enriquiment social explorant noves formes d’apropar les  arts a la comunitat educativa i de lleure.

La nostra  Missió és generar espais de trobada familiar on a través del procés creatiu i l’espressió  es trobi l’oportunitat d’apropar-se i descobrir altres formes de relacionar-se amb les emocions i tot allò que ens mou per tenir una vida més saludable i feliç

 

P1030688

Roger Casas-Matos: Llicenciat en Interpretació a l’Institut del Teatre en l’especialitat de Gest, estudis que compagina amb el Grau de Mestre en Educació Infantil. Amplia la seva formació amb el Mòduls de formació de Postgrau en “Dansa com a Motricitat Infantil” amb Marta Castañer i “Els objectes i titelles com a medi pedagògics” amb Rene Baker a l’Institut del Teatre de Vic. Realitza cursos de dansa contemporània amb Natàlia Viñas, Màxim Irienneti, Olga Àlvarez, Anna Corredor i Carles Sales entre d’altres.   Durant aquest anys es forma amb mestres com Montse Bonet, Joan Cusó, Alfred Casas, Renne Baker, Chistian Atanasius, Stephan Levi, Bernardi Moreno o Pere Riera. Actualment també forma part de la Cia. Bojum Teatre, activitat que compagina amb la seva vocació d’educador infantil. Col·labora amb la companyia de titelles Títerearte.

P1030801 (2)

Maria Tintoré: Filòloga Anglesa amb estudis de Psicologia, ha realitzat diversos cursos de formació teatral i moviment. Cursos de Clown amb Marta Ochoa a l’escola Estudis Teatre de Berty Tobias on també treballa la Comedia de l’arte. Ha realitzat cursos sobre Titelles i Objectes i sempre s’ha mostrat interessada en el seu ús com a mitjà pedagògic. Ha realitzat cursos d’escriptura i dramatúrgia a l’escola Obrador Sala Becket de BCN amb Victoria Szpunberg, Pere Riera o Francesc Cerro. Paral·lelament s’ha anat formant en diferents teories i corrents en pedagogia i educació: Intel·ligències Múltiples, Estimulació Primerenca, l’Atelier com a forma d’experimentació i aprenentatge a l’aula, Educació Emocional, i Coaching per a professors són algunes de les formacions que ha rebut en els últims anys. Ha pogut posar en pràctica la seva formació exercint de professora d’anglès i educadora a tots els nivells i diferents edats.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s